Eenmalige aanmelding voor Skype en uw andere Microsoft-diensten

We combineren de accounts van Skype en Microsoft.

Als u al een Microsoft-account hebt, raden we aan om dit bij te werken met uw Skype-account. Hiermee heeft u toegang tot Skype, Office, Xbox en andere Microsoft-diensten met een eenmalige aanmelding en heeft u voor uw Skype-account hetzelfde beveiligingsniveau als voor uw Microsoft-account.

Als u geen Microsoft-account hebt, moet u een bevestigd e-mailadres toevoegen aan uw Skype-account. Hiermee krijgt u gemakkelijker weer toegang tot uw account als u uw wachtwoord bent vergeten en hiermee kunt u uw account beveiligen met een tweeledige verificatie.

Houd er rekening mee dat u uw Skype-account slechts eenmaal kunt opwaarderen naar een Microsoft-account.

pijl Uw Skype- en Microsoft-accounts bijwerken

1. Ga naar https://account.microsoft.com, als u reeds bent aangemeld, meld u dan af.
  2. Voer uw Skype-naam en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en klik op Aanmelden.
  3. Als uw Skype-account nog niet is bijgewerkt, verschijnt een melding om uw account bij te werken.
  4. Selecteer Volgende om door te gaan.
  5. U wordt gevraagd om een e-mailadres aan uw account toe te voegen en dit te verifiëren.
  6. Gefeliciteerd, uw Skype-account is nu ook een Microsoft-account.
  1. Ga naar https://account.microsoft.com, als u reeds bent aangemeld, meld u dan af.
  2. Voer uw Skype-naam en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en klik op Aanmelden.
  3. Er verschijnt een melding dat uw Skype-account nu beschikbaar is voor gebruik met andere apps en diensten van Microsoft. Selecteer Volgende om door te gaan.
  4. Als u ooit eerder een Microsoft-account hebt gekoppeld aan uw Skype-account of als u een e-mailadres hebt ingevoerd dat overeenkomt met een bestaand Microsoft-account, dan ontvangt u een bericht om de accounts bij te werken.

Opmerking: Als er meerdere accounts zijn gevonden, kunt u kiezen met welk Microsoft-account u wilt bijwerken.
  5. Klik op Volgende als u wilt doorgaan met dit Microsoft-account (u wordt gevraagd om te verifiëren dat u eigenaar bent van dit Microsoft-account), of selecteer Een ander e-mailadres gebruiken als u wilt bijwerken met een ander Microsoft-account of alleen een e-mailadres wilt toevoegen om de veiligheid van uw account te verbeteren.
  6. Als u op Volgende klikt, wordt u gevraagd het wachtwoord voor uw Microsoft-account te verifiëren.
  7. Voer uw wachtwoord in en tik op Aanmelden.
  8. Gefeliciteerd, u hoeft zich nu maar één keer aan te melden voor uw Skype- en Microsoft-account.

Opmerking: Vergeet niet dat uw Skype-wachtwoord niet meer werkt. U gebruikt het wachtwoord van uw Microsoft-account, ook als u zich aanmeldt bij Skype.

Als u problemen ondervindt, ga dan door naar Problemen met het bijwerken van uw Skype- en Microsoft-accounts.

Helaas niet. Als u uw account al heeft bijgewerkt naar een Microsoft-account kunt u dit niet ongedaan maken of schakelen naar een ander account.

Wanneer u uw account bijwerkt, kunt u gewoon uw Skype-naam, e-mail en telefoonnummer gebruiken. Meer informatie over het wijzigen van uw aanmeldinformatie.

Pijl Problemen met het bijwerken van uw Skype- en Microsoft-accounts

Nadat u uw Skype-account hebt bijgewerkt tot een Microsoft-account, gebruikt u het wachtwoord van uw Microsoft-account om u aan te melden, zelfs voor Skype. U kunt uw wachtwoord op elk gewenst moment wijzigen. Als u uw wachtwoord vergeet, kunnen we helpen.

Als u probeert om uw Skype- en Microsoft-account bij te werken, kan er een bericht verschijnen dat het e-mailadres Skype al gebruikt. Dat betekent dat het al aan een andere account kan zijn gekoppeld. U kunt dat account gebruiken om u bij Skype aan te melden.

Als u probeert om uw Skype- en Microsoft-accounts bij te werken, kan er een bericht verschijnen dat we Skype-contacten voor uw Microsoft-account hebben gevonden en dat u alleen uw Skype-contacten behoudt. U moet u aanmelden bij Skype met uw Microsoft-account en de contacten overzetten naar het Skype-account dat u bijwerkt. Meer informatie.

Als u probeert om uw Skype- en Microsoft-account bij te werken, kunt u een bericht ontvangen dat dat niet gaat omdat u Skype-krediet op uw account hebt. U moet uw Skype-krediet opnemen voordat u bijwerkt of u kunt een terugbetaling aanvragen.

Wilt u meer informatie?
Wat is een Microsoft-account?