Waarom brengt Skype plaatselijke belastingen in rekening in India?

Als u in India producten van Skype aanschaft, worden de betalingen verwerkt via de Sify-betaalgateway. De wet vereist dat op deze betalingen plaatselijke belastingen worden toegepast.

Als u op uw Skype-account een betaalwijze hebt opgeslagen die u hebt gebruikt voor eerdere aankopen, kunt u deze blijven gebruiken om net als voorheen Skype-producten te kopen zonder dat er plaatselijke belastingen in rekening worden gebracht.

Of u nu eerder iets hebt aangeschaft of u hebt betaald via de Sify-betalingsgateway, beide zijn nog steeds geldig.