Help Android

Waarom geeft mijn Android-apparaat tekst van rechts naar links weer terwijl de schermindeling nog van links naar rechts is?

Is het apparaat ingesteld op een taal van rechts naar links (RTL) zoals Arabisch of Hebreeuws, maar de schermindeling geeft weer van links naar rechts (LTR)? Met Android versie 4.2 heeft Android ondersteuning toegevoegd voor het weergeven van de schermindeling van RTL voor RTL-talen. Voorafgaand aan Android 4.2 ondersteunde Android-telefoons RTL-talen terwijl de schermindeling LTR was.