Help Skype Preview for Windows 10

Wegwijs worden in Skype Preview voor Windows 10

Heeft u al Skype? Dan bent u klaar om te beginnen.

Skype Preview is al geïnstalleerd op Windows 10 Anniversary Update. Om Skype Preview te starten, selecteert u het Start menu in de linkerbenedenhoek van uw scherm. In de lijst met beschikbare toepassingen scrolt u naar beneden naar Skype Preview en klikt u om het te openen. Voor gemakkelijkere toegang tot Skype Preview, kunt u het aan Start vastmaken of aan de taakbalk vastmaken.

Deze gids maakt u wegwijs in Skype Preview nadat u het geopend hebt en bent aangemeld.

A. Hoofd Menuknop: Bekijk alle pictogrammen en de beschikbare omschrijvingen in de zijbalk.
B. Recente Gesprekken: Zoek uw recente gesprekken, ontvangen berichten en bestanden.
C. Contactpersonen: Zoek al uw contactpersonen op, voeg nieuwe contactpersonen toe en voeg favorieten toe of verwijder ze.
D. Bots: Schuif door de lijst van beschikbare Skype-bots of gebruik het zoekveld om de gewenste bot te zoeken.
E. Help: Gemakkelijk navigeren naar Skype Ondersteuning.
F. Instellingen: Beheer uw Skype-instellingen.
G. Profielpictogram: Toegang tot uw profiel, bewerk uw stemmingsbericht, verander uw status, voeg Skype-krediet toe, afmelden of toegang tot uw account.

H.
Overzicht Contacten - Wordt weergegeven wanneer u een contactpersoon selecteert. Biedt een overzicht van de status en de stemmingsberichten van uw vrienden. Voor meer informatie over uw vriend selecteert u de naam. Via een pop-upvenster worden de volledige profielgegevens weergegeven.
I. Oproepknoppen - Gebruik deze knoppen om videogesprekken te starten, te bellen, of personen toe te voegen om een groepsgesprek te starten.

J. Gespreksvenster - Wordt weergegeven als u een contactpersoon selecteert of een groepchat instelt. Toont uw chatsessie en oproepgeschiedenis met deze contactpersoon of deze groep.
K. Gesprek vak - Wordt weergegeven als u een contactpersoon selecteert of een groepchat instelt. Gebruik dit vak om uw chatberichten, emoticons, Mojis en sms-berichten in te voeren en te verzenden.

L. Toon toetsenblok: Gebruik de kiestoetsen om mobiele en vaste lijnen te bellen. U’ heeft alleen wat Skypetegoed of een abonnement nodig om dat te doen.
M. Nieuw gesprek: Selecteer de icoon om een nieuw gesprek te starten waaraan iedereen kan meedoen.
N. Bekijk Meer: Selecteer om naar Over te gaanStuur feedback en Wat is Nieuw.

O. Contactpersonen zoeken: Zoek in de Skype directory om nieuwe contacten te vinden en toe te voegen.
P. Nieuwe contacten: Maak zelf een nieuwe contactpersoon met hun naam en telefoonnummer.

De volgende pagina's bieden nog meer nuttige informatie: