Help Skype for Windows 10

Wegwijs worden in Skype voor Windows 10

Bent u al toegetreden tot Skype? Dan bent u nu klaar om te starten.

Skype voor Windows 10 is ingebouwd in de nieuwste versie van Windows 10 en is ingesteld in de standaard OS-taal. Om Skype voor Windows 10 te starten, selecteert u het Startmenu vanaf de linkerbenedenhoek van uw scherm. In de lijst met beschikbare toepassingen, scroll naar beneden naar Skype voor Windows 10 en klik om het te openen. Voor gemakkelijkere toegang tot Skype voor Windows 10, kunt u Vastmaken aan start of Vastmaken aan taakbalk.

Deze gids maakt u wegwijs in Skype voor Windows 10, nadat u Skype hebt geopend en bent aangemeld.

Handleiding voor Skype voor Windows 10
A. Main Menu-knop: Bekijk alle pictogrammen en hun omschrijvingen beschikbaar in de zijbalk.
B. Recente gesprekken: Zoek uw recente gesprekken, ontvangen berichten en bestanden.
C. Contactpersonen: Zoek al uw contactpersonen op, voeg nieuwe contactpersonen toe of voeg favorieten toe of verwijder ze.
D. Bots: Scroll door de lijst van beschikbare bots of gebruik het veld zoeken om te zoeken naar de bot die u wilt.
E. Help: Gemakkelijk navigeren naar Skype-ondersteuning..
F. Instellingen: Uw Skype-instellingen beheren.
G. Profielpictogram: Toegang tot uw profiel, bewerk je stemmingsbericht, verander je status, voeg Skype-krediet toe, meldt u af of ga uw account.

H.
Overzicht contacten - Wordt weergegeven wanneer u een contactpersoon selecteert. Biedt een overzicht van de status en de stemmingsberichten van uw vrienden. Voor meer informatie over uw vriend, klikt u op de naam. Via een pop-upvenster worden de volledige profielgegevens weergegeven.
I. Oproepknoppen - Gebruik deze knoppen om te bellen, videogesprekken te starten of extra personen toe te voegen om een groepsgesprek te starten.

J. Gespreksvenster - Wordt weergegeven als u een contactpersoon selecteert of een groep chat instelt. Toont uw chatsessie en oproepgeschiedenis met deze contactpersoon of deze groep.
K. Gespreksvenster - Wordt weergegeven als u een contactpersoon selecteert of een groep chat instelt. Gebruik dit vak om uw chatberichten, emoticons, Mojis en SMS-berichten in te voeren en te verzenden.

Handleiding voor Skype voor Windows 10
L. Toetsenbord weergeven: Gebruik het toetsenbord om mobiele en vaste nummers te bellen. U heeft wat Skype-tegoed of een abonnement nodig om dit te kunnen doen.
M. Nieuw gesprek: Selecteer hetpictogram om een nieuw gesprek te starten, waaraan iedereen kan deelnemen
N. Zie meer: Selecteerom te gaan naar Over, Feedback verzenden en Wat is nieuw.

Handleiding voor Skype voor Windows 10
O. Contactpersonen vinden: Zoek in de Skype directory om nieuwe contactpersonen te vinden en toe te voegen.
P. Nieuwe contactpersoon : Maak een nieuwe contactpersoon voor uzelf met hun naam en telefoonnummer.

De volgende pagina's bieden nog meer nuttige informatie: