Probeer Skype zonder Skype-account op Skype.com

We hebben het heel gemakkelijk gemaakt om Skype te proberen. U hebt geen account nodig en u hoeft niets te downloaden. U kunt chatten, spraak- of videobellen, en zelfs foto's, emoticons en Moji's delen met uw vrienden. Dit is geen vervanging voor deelname aan Skype omdat gesprekken niet kunnen worden opgeslagen, maar het is een heel goede manier om het eens te proberen.

Zo start u direct een IM, spraak- of videogesprek met uw vrienden als gast van Skype:

1. Ga naar de homepage van Skype en klik op de knop Een gesprek beginnen.

Knop ‘Een gesprek beginnen’

2. Voer uw naam in en klik op Een gesprek beginnen.
  3. Klik op de knop 'Koppeling kopiëren en stuur de koppeling naar uw vrienden. Als zij geen Skype hebben, kunnen ze als gast deelnemen op Skype.com.

Bedenk wel dat uw gastgesprek slechts 24 uur duurt. Het goede nieuws is dat inschrijven voor een Skype-account slechts een paar minuten duurt. Daarna kunt u het gesprek net zo lang bewaren als u wilt. En u kunt nog veel meer doen met Skype als u een account hebt.

Download de app om gebruik te maken van het beste dat Skype te bieden heeft. En als u de Skype-app niet wilt gebruiken, probeer dan eens Skype voor Web vanuit een ondersteunde web browser.

Het lijkt voor mij niet te werken.
We rollen dit stapsgewijs uit en het kan even duren voordat het in uw regio verkrijgbaar is.

Skype gastgesprekken zijn op dit moment alleen beschikbaar op Windows- en Mac-computers.

Om Skype te proberen zonder het te downloaden of u in te schrijven, hebt u een internetverbinding nodig en een ondersteunde webbrowser (onder Windows: Microsoft Edge, Internet Explorer 10 en hoger en de nieuwste versie van Chrome en Firefox. In Mac OS: Safari 6 en hoger).