Help Skype Preview for Windows 10

Hoe meld ik me aan bij Skype Preview voor Windows 10?

U kunt zich aanmelden met een Skype-naam of een Microsoft-account. Als u nog geen van deze hebt, kunt u er heel gemakkelijk een aanmaken.

Start Skype Preview. Het aanmeldscherm verschijnt:

Vanaf dit scherm kunt u een account aanmaken of u aanmelden met uw Skype-naam, e-mailadres of telefoonnummer.

Als u geen Skype- of Microsoft-account hebt, selecteert u Een nieuw account aanmaken. We helpen u bij het aanmaken van een nieuw account.

Aanmelden bij Skype Preview:

1. Selecteer  Skype- of Microsoft-account.
  2. Voer uw Skype-naam, e-mailadres of telefoonnummer in en klik op Volgende.
  3. Voer het wachtwoord in en klik op de blauwe pijl om u aan te melden.

U wordt nu aangemeld bij Skype Preview.

Als u zich wilt aanmelden met een ander account:

1. Klik op het profielpictogram linksonder in het venster.
  2. Tik op afmelden. Skype Preview meldt u af en de app wordt gesloten.
  3. Herstart Skype Preview en selecteer bij het aanmelden Een ander account gebruiken.