Start Skype voor Windows 10

Hoe meld ik me aan bij Skype voor Windows 10?

U kunt zich aanmelden met een Skype-naam of een Microsoft-account. Als u nog geen Microsoft-account heeft, kunt u heel gemakkelijk een Microsoft-account aanmaken.

Start Skype voor Windows 10. Het aanmeldscherm verschijnt:

Skype voor Windows 10 aanmelden

Vanaf dit scherm kunt u een account aanmaken of u aanmelden met uw Skype-naam, email of mobiele nummer.

Als u nog geen account voor Skype of een Microsoft-account heeft, selecteert u Een nieuwe account aanmaken. We helpen u bij het maken van een nieuw account.

Om u bij Skype voor Windows 10 aan te melden:

1. Selecteer Skype of Microsoft-account.
    2. Voer uw Skype-naam, emailadres of telefoonnummer in en selecteer Volgende.
    3. Voer uw wachtwoord in en klik op het blauwe pijltje om door te gaan.

U bent nu aangemeld bij Skype voor Windows 10.

U wilt zich aanmelden met een ander account:

1. Selecteer uw profielpictogram in de linkerbenedenhoek van uw venster.
    2. Selecteer afmelden. Skype voor Windows 10 zal u uitloggen en de app zal sluiten.
    3. Herstart Skype voor Windows 10 en bij opnieuw aanmelden, selecteert u Gebruik een ander account.