Help Skype Preview for Windows 10

Hoe schakel ik meldingen uit in Skype Preview voor Windows 10?

Als Skype Preview actief is, verschijnen meldingen voor chatberichten en spraak- of videogesprekken op uw bureaublad. U kunt zelf bepalen of u ze wilt ophalen of niet.

Meldingen van Skype Preview voor Windows 10 in- of uitschakelen:

1. Selecteer op het bureaublad het menu Start.
  2. Selecteer Instellingen en vervolgens Systeem.
  3. Selecteer Meldingen en acties en scroll omlaag naar Meldingen van deze zenders ontvangen.
  4. Hier kunt u de meldingen voor Skype Preview Uit- of Inschakelen.

U kunt meldingen ook uitschakelen of beperken binnen Skype Preview - dit is nuttig als groepschats te druk worden. Ga hiertoe als volgt te werk:

1. Selecteer in Skype Preview op het tabblad Contacten of Recent het gesprek waarvoor u meldingen wilt uitschakelen.
  2. Rechtsklik en selecteer Profiel tonen.
  3. Selecteer om het ontvangen van waarschuwingen voor nieuwe berichten te stoppen Waarschuw mij wanneer er iets nieuws gebeurt en zet dit op Uit.

U kunt meldingen voor elk chatbericht uitschakelen:

1. Selecteer in Skype Preview  Instellingen.
  2. Schakel voor chatberichten onder Instellingen voor meldingen Chatberichten Aan of Uit.
  3. Schakel voor oproepen  onder Instellingen voor meldingen Inkomende gesprekken Aan of Uit

Zo schakelt u meldingen in of uit:

1. Selecteer in Skype Preview  Instellingen.
  2. Onder Instellingen voor meldingen kunt u Geluid afspelen voor inkomend chatbericht in recent chatgesprek of huidig chatgesprek Aan- of Uit zetten.