Start Skype voor Windows 10

Hoe schakel ik meldingen uit in Skype voor Windows 10?

Wanneer Skype voor Windows 10 wordt uitgevoerd, worden meldingen voor chats en spraak- of video-oproepen als pop-up op uw bureaublad getoond. U kunt bepalen of u die wel of niet ziet.

Om Skype voor Windows 10-meldingen in of uit te schakelen...

1. Vanuit uw bureaublad, kies het Startmenu.
    2. Selecteer Instellingenen vervolgens Systeem.
    3. Selecteer Meldingen en acties en scroll naar beneden naar Krijg meldingen van deze afzenders.
    4. Van daaruit kunt u Skype voor Windows 10-meldingen in of uitschakelen.

U kunt meldingen ook uitschakelen of beperken in Skype voor Windows 10 - nuttig als groep chats te druk worden. Dit werkt zo:

1. In Skype voor Windows 10, vanuit uw Contactpersonen of Recente tab, selecteer het gesprek waarvoor u meldingen wilt uitschakelen.
    2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Bekijk profiel.
    3. Om ontvangst van meldingen van nieuwe berichten te stoppen, selecteert u Laat me weten wanneer er iets nieuws gebeurt, en schakel het uit.

U kunt de meldingen voor elke chat uitschakelen:

1. In Skype voor Windows 10, selecteert Instellingen.
    2. Voor IMS, onder Instellingen voor meldingen, schakel chats in of uit.
    3. Voor gesprekken, onder Instellingen voor meldingen, schakelt u inkomende oproepenin of uit

Meldinggeluid in- of uitschakelen:

1. In Skype voor Windows 10, selecteert Instellingen.
    2. Onder Instellingen voor meldingen kunt u Geluid voor inkomende IM in recente chats afspelen of Huidige chat aan- of uitzetten.