Help Skype Preview for Windows 10

Hoe beheer ik mijn contactpersonen in Skype Preview voor Windows 10?

Wanneer u contactpersonen hebt toegevoegd aan uw lijst met Skype-contacten, kunt u deze eenvoudig beheren. Klik hieronder om contactpersonen te zoeken en te verwijderen.

Typ in het tabblad Recent of het tabblad Contacten een naam in het zoekvak waarna uw gespreksgeschiedenis met die persoon zal worden weergegeven.

Als u personen wilt vinden die niet zijn opgenomen in uw lijst met contactpersonen, typt u hun e-mailadres of Skypenaam in het zoekvak en drukt u op Skype doorzoeken. Klik in de zoekresultaten op de persoon die u zoekt en stuur hem een bericht. Zo eenvoudig is het.

U kunt gemakkelijk de namen van uw contactpersonen wijzigen:

1. Meld u aan bij Skype Preview.
  2. Klik in uw lijst met contactpersonen met de rechtermuisknop op een contactpersoon en selecteer Profiel tonen.
  3. Klik op de betreffende naam, typ een nieuwe naam voor deze contactpersoon en druk op Enter.

Als u iemand uit uw lijst met contactpersonen verwijdert, wordt u voor elkaar altijd met de status Offline weergegeven, maar u kunt nog wel contact met elkaar opnemen. Als u niet wilt dat iemand contact met u opneemt, moet u deze persoon blokkeren.

Een contactpersoon verwijderen uit uw contactenlijst:

1. Meld u aan bij Skype Preview.
  2. Zoek in de contactenlijst de persoon die u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de contactpersoon en selecteer Verwijderen uit contacten.
  3. De contactpersoon wordt uit de contactenlijst verwijderd, maar kan nog steeds op het tabblad Recent verschijnen met een vraagteken. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de contactpersoon om de volgende opties weer te geven: Toevoegen aan contacten of Deze persoon blokkeren.