Start Skype voor Windows 10

Hoe beheer ik mijn contactpersonen in Skype voor Windows 10?

Wanneer u contactpersonen hebt toegevoegd aan uw lijst met Skype-contactpersonen, kunt u deze eenvoudig beheren. Klik hieronder om contactpersonen te zoeken, wijzigen en verwijderen.

Zowel voor het tabblad Recent gesprek of het tabblad Contacten, begint een naam te typen in het zoekvak en uw gespreksgeschiedenis met die persoon zal worden weergegeven.

Als u personen wilt vinden die niet zijn opgenomen in uw lijst met contactpersonen, typt u hun e-mailadres of Skypenaam in het zoekvak en selecteert u Skype-gids doorzoeken. Selecteer in de zoekresultaten op de persoon die u zoekt en stuur ze een chatbericht. Zo gemakkelijk is het.

U kunt gemakkelijk de namen van uw contactpersonen wijzigen:

1. Meld u aan bij Skype voor Windows 10.
    2. Klik met de rechtermuisknop op een contactpersoon en selecteer Bekijk profiel.
    3. Typ een nieuwe naam voor de contactpersoon en druk op Enter.

Als u iemand uit uw lijst met contactpersonen verwijdert, wordt u voor elkaar altijd met de status Offline weergegeven, maar u kunt nog wel contact met elkaar opnemen. Als u niet wilt dat iemand contact met u opneemt, moet u deze persoon blokkeren.

Een contactpersoon verwijderen uit uw contactenlijst:

1. Meld u aan bij Skype voor Windows 10.
    2. Zoek in de contactenlijst de persoon die u wilt verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de contactpersoon en selecteer Verwijderen uit contactpersonen.
    3. De contactpersoon wordt uit de contactenlijst verwijderd, maar kan nog steeds op het tabblad Recent verschijnen met een vraagteken. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de contactpersoon om de volgende opties weer te geven: Toevoegen aan contactpersonen of Deze persoon blokkeren.