Help Skype Preview for Windows 10

Hoe bel ik iemand in Skype Preview voor Windows 10?

U kunt met iedereen die Skype gebruikt bellen en videogesprekken voeren, overal ter wereld, gratis. U hoeft alleen maar vrienden, familieleden en collega's te zoeken die Skype gebruiken en ze toe te voegen aan uw lijst met contactpersonen. Wanneer u ze hebt toegevoegd, kunt u ze eenvoudig bellen.

1. In Skype Preview selecteert u Contacten.
  2. Zoek de persoon die u wilt bellen in uw lijst met contactpersonen. Als u heel veel contactpersonen hebt, kunt u in het vak Skype doorzoeken een naam typen om te zoeken.
  3. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen en klik op de knop  Bellen. Het scherm verandert van kleur en u hoort de telefoon overgaan totdat de andere persoon de oproep beantwoordt.
  4. Aan het einde van het gesprek klikt u op de knop Gesprek beëindigen om het gesprek te beëindigen.

Nuttige dingen die u tijdens een gesprek kunt doen

• Selecteer de Video-knop om uw video in of uit te schakelen.
  • Selecteer de Microfoon-knop om het geluid van de microfoon te dempen, zodat de andere persoon u niet kan horen.
  • Selecteer de ...   om uw scherm te delen, gebruik de nummertoetsen of voeg mensen toe aan het gesprek.
  • Selecteer de rode telefoon-toets om het gesprek te beëindigen.