Start Skype voor Windows 10

Hoe deel ik mijn scherm in Skype voor Windows 10?

Met Scherm delen kunt u uw computerscherm via Skype gratis aan een of meer contactpersonen laten zien. Dit is ideaal voor zakelijke presentaties, als u foto's en video's aan familie wilt laten zien of als u hulp nodig hebt van een technische vriend. Uw contactpersonen kunnen zien en horen wat u deelt zodat u video- en audiobestanden kunt afspelen terwijl u uw scherm deelt.

Als u aan een groepsgesprek deelneemt, kan slechts één persoon tegelijk het scherm delen.

Het scherm delen:

1. In Skype voor Windows 10, start een spraak- of videogesprek.
    2. Tijdens het gesprek, selecteert u de knop... en selecteer vervolgens Schermen delen.

3. Als u meer dan één scherm gebruikt, selecteert u het scherm dat u wilt delen.
    4. Als u uw scherm niet meer wilt delen, selecteert u Delen stoppen.

Hebt u problemen? Hulp bij het delen van het scherm.