Hoe verifieer ik mijn telefoonnummer in Skype voor Windows 10?

Terug naar zoekresultaten

In Skype voor Windows 10 (versie 12) word je gevraagd je telefoonnummer te verifiëren als je mensen in je adresboek die ook Skype gebruiken automatisch wilt toevoegen.

Skype gebruikt deze informatie om je contactgegevens te controleren zodat anderen je snel via Skype kunnen vinden. Door het verifiëren van je contactgegevens kunnen we ervoor zorgen dat automatisch de juiste mensen als vrienden worden toegevoegd.

Om de instelling later te veranderen:

1. Selecteer je profielafbeelding.
    2. Selecteer Instellingen.
    3. Selecteer bij Contacten Mijn adresboek niet gebruiken.