Hoe verifieer ik mijn telefoonnummer in Skype voor Windows 10?

Terug naar zoekresultaten

In Skype voor Windows 10, wordt u gevraagd uw telefoonnummer te verifiëren als u mensen in uw adresboek die ook Skype gebruiken automatisch wilt toevoegen.

Skype gebruikt deze informatie om uw contactgegevens te controleren zodat anderen u snel via Skype kunnen vinden. Door het verifiëren van uw contactgegevens kunnen we ervoor zorgen dat automatisch de juiste mensen als vrienden worden toegevoegd.

Om de instelling later wilt wijzigen, opent u Skype voor Windows 10, selecteert u Instellingen, en vervolgens onder Contactpersonenselecteert u Niet mijn adresboek gebruiken.