Help Skype Preview for Windows 10

Mijn telefoonnummer verifiëren in Skype Preview voor Windows 10

In Skype Preview voor Windows 10 wordt u gevraagd uw telefoonnummer te verifiëren als u mensen in uw adresboek die ook Skype gebruiken automatisch wilt toevoegen.

Skype gebruikt deze informatie om uw contactgegevens te controleren zodat anderen u snel via Skype kunnen vinden. Door het verifiëren van uw contactgegevens kunnen we ervoor zorgen dat automatisch de juiste mensen als vrienden worden toegevoegd.

Om de instelling achteraf te wijzigen, opent u Skype Preview; kies Instellingen en selecteer onder Contacten Mijn adresboek niet gebruiken.