Help Skype Preview for Windows 10

Hoe vind ik mijn vrienden in Skype voorbeeld voor Windows 10?

Skype is leuker met vrienden. U kunt zoeken en vrienden vinden met behulp van de zoekbalk in Skype. Je kunt zoeken op de naam van je vriend, de Skype-naam, het e-mailadres of het telefoonnummer. We hebben het je nog gemakkelijker gemaakt om je vrienden te zoeken.

Vind vrienden op locatie

Vaak zullen je vrienden veelgebruikte namen hebben. U kunt op hen inzoomen met behulp van een locatie. Bijvoorbeeld, gewoon "Jan Smit Amsterdam" of specifieker "Jan Smit in Amsterdam". Houd er wel rekening mee dat je vriend dan informatie over zijn locatie in het Skype-profiel moet hebben opgenomen om hem te kunnen vinden.