Help Skype Preview for Windows 10

Handleiding voor de gesprekskwaliteit voor Skype Voorbeeld voor Windows 10

Hebt u problemen met uw Skype-gesprekken? Er is waarschijnlijk een probleem met de internetverbinding (van uzelf of van de persoon die u belt) of met uw computer. We gaan dit proberen op te lossen.

Gebruikt u de nieuwste versie van Skype Voorbeeld?

Zorg ervoor dat u en de persoon die u belt de nieuwste versie van Skype Voorbeeld gebruiken voor de beste prestaties.

De internetverbinding controleren

Een slechte verbinding kan verbroken verbindingen, blokkerig of stilstaand beeld en slecht geluid veroorzaken. Ga voor het controleren van de internetstatus naar Start > Pc-instellingen > Netwerk en internet waar u de actuele online-status kunt zien. Als u geen verbinding hebt, geeft de Windows 10-handleiding Waarom heb ik geen toegang tot internet? tips om verbindingsproblemen op te lossen.

Controleer uw webcam, microfoon en luidsprekers.

Als u uw verbindingsproblemen hebt opgelost en u nog steeds last hebt van een slechte gesprekskwaliteit, hebt u mogelijk een probleem met uw hardware. Als u de geïntegreerde microfoon en luidsprekers van een pc, laptop of tablet gebruikt, kunt u in plaats daarvan een USB-headset of -webcam proberen. Bekijk onze lijst met best beoordeelde USB-headsets en webcams voor Skype. De meeste kwaliteitsproblemen kunnen met deze tips worden opgelost.

• Zorg ervoor dat uw microfoon en luidsprekers of hoofdtelefoon zijn aangesloten en niet zijn gedempt.
  • Voer een gratis testgesprek in Skype. Tijdens het testgesprek wordt u gevraagd een bericht op te nemen. Dit bericht wordt vervolgens voor u afgespeeld. Dit is de eenvoudigste manier om erachter te komen of u een probleem hebt met uw geluidsinstellingen. Een testgesprek voeren.

De computer controleren

• Zorg ervoor dat uw gesprekspartner en u voldoen aan de minimale systeemvereisten om Skype uit te voeren.
  • Als u Skype op een laptop gebruikt en in de modus voor energiebesparing werkt, kunt u proberen de laptop aan te sluiten op netstroom of over te schakelen naar de modus voor maximale prestaties.

Houdt u een groepsgesprek?

De computer die of het apparaat dat host is van het groepsgesprek, moet voldoende processorkracht en netwerkbandbreedte hebben voor het gesprek. Als er veel mensen deelnemen aan het gesprek, wordt het hostapparaat soms te zwaar belast en dat kan problemen met de kwaliteit veroorzaken. Zorg dat de host een sterk netwerk en een krachtige processor heeft of verminder het aantal personen in het gesprek om de gesprekskwaliteit te verbeteren.

Kunt u elkaar niet zien? Raadpleeg onze handleiding voor het oplossen van problemen met het beeld.