Help Skype for Windows 10

Hoe kan ik automatische updates uitschakelen in Skype voor Windows 10?

De eenvoudigste manier om Skype voor Windows 10 up-to-date te houden is door gebruik te maken van automatische updates. Deze zijn standaard ingeschakeld, maar u kunt ze indien nodig uitschakelen:

1. Op het startscherm, selecteert u Store om de Windows Store te openen.
  2. Selecteer uw account menu, dat is je avatar of foto naast het zoekvak en selecteer Instellingen.
  3. Onder App updates, zet de schakelaar voor Update automatisch apps op Uit.

Opmerking: Dit zal het automatisch updaten uitzetten voor alle apps uit de Windows Store.

U kunt de automatische updates opnieuw inschakelen wanneer u maar wilt.