Start Skype voor Windows 10

Hoe kan ik automatische updates uitschakelen in Skype voor Windows 10?

De eenvoudigste manier om Skype voor Windows 10 up-to-date te houden is door gebruik te maken van automatische updates. Deze zijn standaard ingeschakeld, maar u kunt ze indien nodig uitschakelen:

1. Op het startscherm selecteert u Store om de Microsoft Store te openen.
    2. Selecteer uw account menu, dat is je avatar of foto naast het zoekvak en selecteer Instellingen.
    3. Onder App updates, zet de schakelaar voor Update automatisch apps op Uit.

Opmerking: Hiermee worden automatische updates voor alle apps uit de Microsoft Store uitgeschakeld.

U kunt de automatische updates opnieuw inschakelen wanneer u maar wilt.