Help Skype Preview for Windows 10

Hoe schakel ik automatische updates uit in Skype Preview voor Windows 10?

De eenvoudigste manier om Skype Preview voor Windows 10 up-to-date te houden is door gebruik te maken van automatische updates. Deze zijn standaard ingeschakeld, maar desgewenst kunt u ze uitschakelen:

1. Selecteer op het startscherm Store om de Windows Store te openen.
  2. Selecteer uw accountmenu, ofwel uw avatar of afbeelding naast het zoekvak en selecteer Instellingen.
  3. Schakel onder App updates de schakelaar voor Apps automatisch bijwerken Uit.

Opmerking: Dit schakelt Automatisch bijwerken uit voor alle apps in de Windows Store.

U kunt de automatische updates opnieuw inschakelen wanneer u maar wilt.