Problemen met mobiele connectiviteit oplossen

Terug naar zoekresultaten

Als u een bericht ziet "Sorry we konden geen verbinding maken met Skype", "Skype kan geen verbinding maken" of "Kan geen meldingen ontvangen" wanneer u probeert om Skype te gebruiken, is de meest waarschijnlijke oorzaak een slechte internetverbinding of geen internetverbinding.

Probeer het volgende om dit probleem op te lossen.

• Zorg er voor dat uw mobiele apparaat niet offline is.

• Controleer de internetverbinding door een andere webpagina te openen. Als u die pagina vanaf uw mobiele apparaat kunt lezen, hebt u verbinding.

• Wissel van mobiele data naar wifi om ervoor te zorgen dat u voldoende bandbreedte hebt.

• Download de nieuwste versie van Skype. Raadpleeg dit artikel als u hulp nodig hebt bij het downloaden en selecteer het besturingssysteem dat u gebruikt.

• Als u een Android-apparaat gebruikt, zorg er dan voor dat u internettoegang naar de Skype-app niet hebt geblokkeerd. Meer informatie * over het blokkeren van internettoegang op Android-apps.

• Wijzig uw wachtwoord. Als u niet zeker weet hoe u uw wachtwoord wijzigt, kunt u in dit artikel lezen hoe dat moet.

• Om meldingen te ontvangen, dient u verbonden en ingelogd te zijn en meldingen hebben ingeschakeld in de app op uw apparaat. Ook moet dit door het netwerk waarmee u verbonden bent worden toegestaan.

Als u bovenstaande tips hebt geprobeerd, maar nog steeds niet aan de slag bent, kunt u in de Skype-community nuttige informatie vinden. Start een zoekopdracht voor uw vraag. De kans is groot dat het antwoord er al is.

*Skype is niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe sites.