Start Skype voor Windows 10

Waarom krijg ik de foutmelding “U heeft een nieuwe app nodig om deze skypeuwp te open”?

Als u op de Start Skype nu knop drukt en het volgende ervaart:

• In Internet Explorer en Edge - U krijgt de melding “U heeft een nieuwe app nodig om deze skypeuwp te open”.

• In andere browsers: er gebeurt niets.

Dit komt omdat u niet op de nieuwste versie van Windows 10 draait. Controleer uw versie.

Als alternatief kunt u de klassieke versie van Skype gebruiken. Haal deze op, door naar onze downloadpagina te gaan en de Get Skype voor Windows of de Downloaden -knop te selecteren.

1. Druk tegelijkertijd op de Windows -toets Windows-toets en de toets R op het toetsenbord.
    2. In het Open -veld, type winver en selecteer OK of druk op Enter.
    3. Over Windows zal verschijnen en toont uw versienummer en OS-build.
    4. Met het oog op gebruik van Skype voor Windows 10, moet de versie 1607 of hoger zijn. Als uw versie lager is dan 1607, is upgraden naar de nieuwste versie van Windows 10 gratis. Meer informatie.