Help Skype Preview for Windows 10

Waarom verschijnt de fout “U hebt een nieuwe app nodig om deze skypeuwp te openen”?

Als u op de knop Skype Preview nu gebruiken drukt  en  het volgende gebeurt:

• In Internet Explorer en Edge: een bericht verschijnt “U hebt een nieuwe app nodig om deze skypeuwp te openen”.

• In andere browsers: er gebeurt niets.

Dat komt omdat u de Windows 10 jubileumupdate niet hebt ontvangen.  Het is geen probleem als u die nog niet hebt, hij komt binnenkort. Intussen kunt u Skype downloaden door op de knop Download Skype op de download pagina te klikken.