Help Windows Desktop

Wat is er gebeurd met de Skype Video en Messaging + Skype-app in Windows 10?

Onlangs hebben we de app Skype Preview uitgegeven met de Windows 10 jubileumupdate. Skype Preview vervangt de integratie van Skype-functies in Skype video and Messaging + Skype op Windows-pc's en grote tablets.

Was dit een nuttig artikel?

Ja Nee

Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

Vraag het de community

Bekijk wat er wordt gezegd over "Wat is er nieuw?" in de Skype-community.

Doe mee met het gesprek

Hebt u meer hulp nodig? Het ondersteuningsteam helpt je graag. Stel hier je vraag