Skype Help

    Alle producten

    Wat is er gebeurd met de Skype Video en Messaging + Skype-app op Windows 10?

    Terug naar zoekresultaten

    We hebben onlangs de Skype voor Windows 10 app met de Windows 10 Anniversary Update uitgebracht. Skype voor Windows 10 heeft de integratie van Skype-functies in Skype Video en Messaging-apps op Windows-pc’s en grote tablets vervangen.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.