Wat is het verschil tussen een status en een stemmingsbericht in Skype?

Met uw status laat u uw contactpersonen weten of u beschikbaar bent voor een gesprek. Een stemmingsbericht is een kort eenvoudig bericht dat u aan uw profiel kunt toevoegen. Dat kan een opmerking zijn, een citaat, een internetkoppeling, of alle overige informatie die u wilt overbrengen.

Wilt u meer informatie?
    Wat zijn de mogelijke Skype-statussen (Online, Afwezig, Niet storen, Onzichtbaar en Offline)?