Waarom staan er nieuwe personen in mijn contactenlijst in Skype voor Windows-bureaublad?

Als u Skype voor Windows-bureaublad gebruikt, heeft u de optie om personen uit uw adresboek die ook Skype gebruiken automatisch toe te voegen.

Om deze functie in te schakelen:

1. Selecteer Contacten > Contactenlijsten > Alle.
  2. Scrol naar de onderkant van uw lijst met contactpersonen en klik op Automatisch de mensen in uw adresboek vinden. U wordt gevraagd om uw telefoonnummer toe te voegen als u dat nog niet heeft gedaan.
  3. Klik op het adresboek waar u contactpersonen van toe wilt voegen en we begeleiden u door de stappen om ze toe te voegen.
  4. U wordt gevraagd om u aan te melden bij het gekozen adresboek om het proces te voltooien.

Als u ervoor kiest vrienden automatisch toe te voegen, ziet u in de lijst Mensen nieuwe suggesties voor contactpersonen staan.

Deze voorgestelde contactpersonen zijn personen uit uw andere adresboeken die ook Skype gebruiken. Deze personen hebben geen uitnodiging ontvangen en u kunt ze uit de lijst verwijderen of de functie uitschakelen in Skype Instellingen.

Om deze functie uit te schakelen:

1. Klik op Skype > Privacy.
  2. Selecteer onder Privacy-instellingen Hoe mensen mij vinden.
  3. Deselecteer uw telefoonnummer of klik op het pictogram Verwijderen om het volledig te verwijderen.

Als u in de lijst Mensen op een suggestie voor een contactpersoon klikt ziet u een knop Contact maken op Skype. Dit komt omdat we niet hebben bevestigd dat u elkaar kent, dus moet u ze eerst een uitnodiging sturen voordat u kunt chatten en Skypen.