Help Skype voor Web

Waarom staan er nieuwe personen in mijn contactenlijst in Skype voor Web?

Als u de nieuwste versie van Skype voor Web gebruikt, heeft u de optie om personen uit uw adresboek die ook Skype gebruiken automatisch toe te voegen.

Om deze functie in te schakelen:

1. Klik op Contactpersonen.
  2. Scrol naar de onderkant van uw lijst met contactpersonen en klik op Vrienden toevoegen. U wordt gevraagd om uw telefoonnummer toe te voegen als u dat nog niet heeft gedaan.
  3. Klik op het adresboek waar u contactpersonen van toe wilt voegen en we begeleiden u door de stappen om ze toe te voegen.
  4. U wordt gevraagd om u aan te melden bij het gekozen adresboek om het proces te voltooien.

Als u ervoor kiest vrienden automatisch toe te voegen, ziet u in de lijst Mensen nieuwe suggesties voor contactpersonen staan. Houd er rekening mee dat deze functie geleidelijk wordt doorgevoerd. U hoeft u dus geen zorgen te maken als deze functie nog niet wordt weergegeven.

Deze voorgestelde contactpersonen zijn personen uit uw andere adresboeken die ook Skype gebruiken. Deze personen hebben geen uitnodiging ontvangen en u kunt ze uit de lijst verwijderen of de functie uitschakelen in Skype Instellingen.

Om deze functie uit te schakelen:

1. Klik op Instellingen.
  2. Schakel onder Contacten de wisselknop Automatisch toevoegen vrienden uit.

Als u in de lijst Personen op een suggestie voor een contactpersoon klikt ziet u een knop Contact maken op Skype. Dit komt omdat we niet hebben bevestigd dat u elkaar kent, dus moet u ze eerst een uitnodiging sturen voordat u kunt chatten en Skypen.