Start Skype voor Windows 10

Kan ik tegelijkertijd inloggen op beide Skype apps op Windows 10?

Het is niet mogelijk om tegelijkertijd in te loggen op zowel Skype voor Windows 10 en Skype voor Windows-bureaublad. Als u al Skype voor Windows-bureaublad heeft geïnstalleerd, zijn allebei de apps beschikbaar omdat Skype voor Windows 10 ingebouwd is in de laatste versie van Windows 10. U kunt maar bij één tegelijkertijd ingelogd zijn.

Als u bijvoorbeeld eerst bij Skype voor Windows 10 inlogt en dan bij Skype voor Windows-bureaublad, zal Skype voor Windows 10 uitloggen en afsluiten. Hetzelfde gebeurt als u eerst bij Skype voor Windows-bureaublad inlogt.

Als u afsluit of opnieuw opstart zult u ingelogd blijven bij de laatste app die u gebruikt heeft. Voor gemakkelijkere toegang tot Skype voor Windows 10, kunt u Vastmaken aan start of Vastmaken aan taakbalk.