Help Skype Preview for Windows 10

Kan ik tegelijkertijd inloggen op beide Skype apps op Windows 10 Anniversary Update?

Het is niet mogelijk om tegelijkertijd in te loggen op beide Skype apps op Windows 10 Anniversary Update. Als u al Skype voor Windows-bureaublad heeft geïnstalleerd zijn allebei de apps beschikbaar omdat Skype Preview ingebouwd is in Windows 10 Anniversary Update. U kunt maar bij een tegelijk ingelogd zijn.

Als u bijvoorbeeld eerst bij Skype Preview inlogt en dan bij Skype voor Windows-bureaublad zal Skype Preview uitloggen en afsluiten. Hetzelfde gebeurt als u eerst bij Skype voor Windows-bureaublad inlogt.

Als u afsluit of opnieuw opstart zult u ingelogd blijven bij de laatste app die u gebruikt heeft. Voor makkelijke toegang tot Skype Preview voor Windows 10, kunt u Vastmaken aan start or Vastmaken aan taakbalk.