Waarom krijg ik de melding “Skype tegoed nodig”?

Als u belt met gebruik van Skype minuten, kunt u de fout krijgen “Skype tegoed nodig”. U krijgt deze fout als u geen actief abonnement of Skype tegoedheeft, of als u een land probeert te bellen wat niet ondersteunt wordt door uw huidige abonnement,

U kan controleren welke landen beschikbaar zijn als u een Skype abonnement of Skype minuten heeft van een Office 365 abonnement.