Kan ik Skype-bots aan groepschats toevoegen?

Ja. Zolang een bot is ingeschakeld voor groepen, kunt u deze op dezelfde manier als mensen aan groepschats toevoegen. U kunt naar de lijst met beschikbare bots gaan om te bekijken of ze voor groepen zijn ingeschakeld. Bots in een groepschat ontvangen alleen rechtstreeks aan hen gerichte berichten.

1. Typ @ en selecteer de bot uit de lijst met deelnemers aan de groep. Of typ @ onmiddellijk gevolgd door de botnaam, bijvoorbeeld @Murphy.

2. Typ uw bericht en wacht tot de bot reageert.

Opmerking: U kunt geen bestanden of foto's naar bots in groepschats verzenden.

Wilt u meer informatie?
Wat zijn Skype-bots en hoe kan ik ze als contact toevoegen?
Wat zijn Skype-botkaarten (carrousel, held, miniatuur, ontvangstbewijs)?