Skype Help

    Alle producten

    Hoe kan ik de taal wijzigen van communicaties die ik ontvang van Skype?

    Terug naar zoekresultaten
    U kunt de taal van communicaties die u ontvangt van Skype op elk moment wijzigen, op elk platform of apparaat, met deze koppeling om uw Skype-account te openen.
    1. Klik op Profiel bewerken.
    2. Gebruik onder Contactgegevens het vak Taal om de taal te wijzigen van communicaties die u van Skype ontvangt.
    3. Klik op Opslaan.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.