Wat is Skype Web Control?

Met Skype Web Control kunnen bezoekers van websites snel en in realtime communiceren met een vertegenwoordiger van een bedrijf op de website van dat bedrijf. Er verschijnt een chatbox op de website zodat de communicatie heel snel en eenvoudig verloopt. De eigenaar van de website bepaalt wie de chatgesprekspartner is. Dit kan de eigenaar zelf zijn of een medewerker van het bedrijf, en zelfs een bot die intelligente antwoorden op vragen biedt.

Verkrijg Skype Web Control voor uw site.

Klik gewoon op het chatpictogram en begin te typen.

Als u bent aangemeld bij Skype voor Web, wordt u automatisch aangemeld bij Skype Web Control. Als u wordt afgemeld bij Skype Web Control, wordt u ook afgemeld bij Skype voor Web.

Nee, maar als u een Skype-account hebt en u bent aangemeld met uw bestaande Skype-naam of Microsoft-account, ziet u uw Skype Web Control-gesprekken in al uw Skype-clients op al uw apparaten.

U kunt berichten, afbeeldingen en bestanden verzenden. We houden het graag eenvoudig, dus u kunt nog geen emoticons verzenden.

Als u bijlagen wilt verzenden, selecteert u het bijlagepictogram en kiest u het bestand dat u wilt verzenden.

De avatar van een Skype-gebruiker is een cirkel terwijl bots en avatars van bedrijven zeshoeken zijn.

Ja. Wanneer u zich op een app of apparaat aanmeldt bij Skype, ziet u uw gespreksgeschiedenis van Skype Web Control-berichten.

De laatste 30 dagen van uw gespreksgeschiedenis worden altijd in de cloud opgeslagen, maar de gesprekken van een gastgebruiker zijn slechts gedurende 24 uur zichtbaar. Als u uw gesprekken langer wilt bijhouden of op uw harde schijf wilt opslaan, moet u zich aanmelden in een Windows-bureaublad of op een Mac. Zodra u uw geschiedenisopties hebt ingesteld, worden uw instellingen gesynchroniseerd en worden ze van kracht op andere apparaten.

• op de Mac: Ga naar Skype > Voorkeuren > Privacy. Gebruik vervolgens de vervolgkeuzelijst Bewaar chathistorie om op te geven hoe lang berichten moeten worden bewaard.
    • in een Windows-bureaublad: Ga naar Extra > Opties > Chatten en sms > Geavanceerde opties weergeven. Gebruik vervolgens de vervolgkeuzelijst Historie bewaren om op te geven hoe lang berichten moeten worden bewaard.

Selecteer de aanmeldknop voordat u begint te chatten. De persoon of bot waarmee u chat, wordt automatisch aan uw contactpersonen toegevoegd.

Bellen wordt nog niet ondersteund.

Meld u af bij Skype Web Control door uw naam aan het begin van het gesprek te selecteren en vervolgens de knop afmelden te selecteren. U kunt nog steeds chatberichten verzenden, maar deze berichten zijn niet meer zichtbaar in uw andere Skype-clients en worden niet opgeslagen.

Wilt u meer informatie?
    Uw online veiligheid, beveiliging en privacy beschermen