Hoe sluit ik Skype in Outlook.com?

Terug naar zoekresultaten

Skype is volledig geïntegreerd met Outlook.com en kan niet gesloten worden. We hebben feedback ontvangen van klanten die de mogelijkheid wilden om Skype te sluiten en er wordt aan deze functie gewerkt - kom hier regelmatig terug.

Ondertussen kunt u meldingsinstellingen voor binnenkomende Skype-gesprekken en/of -chatmeldingen in Outlook aanpassen, zodat pop-upmeldingen en geluiden worden in- of uitgeschakeld.

1. Selecteer het Skype-pictogram in Outlook.com en selecteer vervolgens het pictogram Instellingen tandwielpictogram voor Instellingen.
    2. Selecteer onder Meldingen de volgende opties:

• Met Chatmeldingen schakelt u pop-upmeldingen voor chatberichten in en uit.
      • Met Chatmeldingsgeluiden schakelt u meldingsgeluiden voor chatberichten in en uit.
      • Met Melding bij binnenkomende oproep schakelt u pop-upmeldingen voor binnenkomende gesprekken in en uit.
      • Met Meldingsgeluiden bij binnenkomende oproep schakelt u meldingsgeluiden voor binnenkomende gesprekken in en uit.

Wilt u meer informatie?
    Hoe schakel ik meldingen uit in Excel, OneNote, PowerPoint of Word?