Hoe sluit ik Skype in Outlook.com?

Skype is volledig geïntegreerd met Outlook.com en kan niet gesloten worden. We hebben feedback ontvangen van klanten die de mogelijkheid wilden om Skype te sluiten en er wordt aan deze functie gewerkt - kom hier regelmatig terug.

Ondertussen kunt u geluiden volledig uitschakelen zodat u niet wordt gestoord door binnenkomende Skype-oproepen en -meldingen in Outlook.

1. Selecteer het Skype-pictogram in Outlook.com en selecteer vervolgens het pictogram Instellingen tandwielpictogram voor Instellingen.
  2. Selecteer onder Meldingen de optie Geluid om alle geluiden te dempen.

Wilt u meer informatie?
Hoe schakel ik meldingen uit in Excel, OneNote, PowerPoint of Word?