Skype Help

    Alle producten

    Hoe zet ik Skype-meldingen aan/uit in Excel, OneNote, PowerPoint of Word?

    Terug naar zoekresultaten
    Van toepassing op:
    • Skype voor Android
    • Skype voor iPad
    • Skype voor iPhone
    • Skype voor Linux
    • Skype voor Mac
    • Skype voor Windows RT
    • PlayStation
    • Skype voor tv
    • Skype voor Web
    • Skype voor Windows-bureaublad
    • Skype voor Windows Phone
    • Skype voor Windows 10

    Zoek het belpictogram belpictogram op de pagina. Door dit pictogram te selecteren kunt u Skype-toastmeldingen aan/uit zetten.

    Wilt u meer informatie?
    Hoe sluit ik Skype in Outlook.com?

    Was dit een nuttig artikel?

    Ja Nee

    Laat ons weten waarom wij u vandaag niet konden helpen

    Belangrijk : Voer geen persoonlijke gegevens (zoals uw Skypenaam, e-mailadres, Microsoft-account, wachtwoord, echte naam of telefoonnummer) in het veld hierboven in.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.