Start Skype Lite

Wat is Skype Lite?

Skype Lite is een snelle, lichtgewicht app voor Android-apparaten ontwikkeld om mensen in India te helpen met elkaar in contact te blijven, terwijl er wordt gezorgd voor goede connectiviteit onder moeilijke netwerkomstandigheden. Skype Lite combineert de beste Skype-eigenschappen die u al kent met nieuwe technieken die speciaal voor India zijn ontwikkeld. Er wordt gebruik gemaakt van een intelligent filter dat reclame-sms-berichten reduceert, van een dataspaarmodus om uw dataverbruik te beperken wanneer u Skype-gesprekken via een telefoonnetwerk voert, en van speciaal voor India ontworpen Skype-bots.

Skype Lite is beschikbaar in elf lokale Indiase talen: Bengali, Gujarati, Hindi, Kannada, Malayalam, Marathi, Odia, Punjabi, Tamil, Telugu en Urdu naast Engels.

Skype Lite kan op Android-apparaten worden geïnstalleerd via de Google Play Store.

• Chatten met vrienden.
    • Audio- en videoboodschappen versturen en ontvangen.
    • Telefoongesprekken starten en ontvangen.
    • Sms-berichten ontvangen
    • Uw telefoon- en Skype-contactpersonen beheren.
    • Interactie met bots.

Ja, dat is mogelijk. Voor de beste ervaring raden we aan dat u bij één app tegelijkertijd bent aangemeld.

Bestaande Skype gebruikers kunnen Skype Lite gebruiken en al uw contacten en berichten zullen ook zichtbaar zijn in Skype Lite.

Omdat Skype Lite uw telefoon en de Skype functionaliteit combineert tot een geheel, hoeft u niets extra te doen om uw contactpersonen te importeren. Als u de app voor de eerste keer opent, wordt u gevraagd Skype toegang te geven tot de contactpersonen van uw telefoon. De contactpersonen van uw telefoon en Skype-contactpersonen zullen worden gesynchroniseerd wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt.

Wilt u meer weten over verzoeken tot machtiging en toestemming? Hier vindt u een lijst met alle Android-machtigingen en wat ze betekenen in dit artikel: Met uw toestemming. Uitleg van machtigingsaanvragen in Android

Skype-naar-Skype-gesprekken zijn gratis, maar u hebt wel een bescheiden Skype-tegoed of een abonnementnodig om mobiele of vaste nummers te bellen.

1. Zoek de persoon of groep die u wilt bellen in uw lijst met contactpersonen of gebruik Zoeken.
    2. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen en vervolgens...
      • Een audiogesprek starten: Tik op de knop oproepen .
      • Een videogesprek starten: Tik op de knop videogesprek .
    3. Aan het einde van het gesprek selecteert u de knop Ophangen om het gesprek te beëindigen.

Ja, maar u heeft een Skype-nummer nodig waarop ze u kunnen bellen.

Skype to Skype-chatberichten zijn gratis – maar om een sms bericht in Skype te versturen, heeft u een bescheiden Skype-tegoed nodig.

Lees meer over de kosten voor het verzenden van sms-berichten vanuit Skype.

1. In uw Skype- of sms-contactpersonen selecteert u de persoon die u een chatbericht wilt sturen.
    2. Typ uw bericht in het tekstveld en tik op de knop Verzenden knop.

Tik op het pictogram menu (drie verticale lijnen) en tik vervolgens op Instellingen.

• Dataverbruik
      Directe toegang tot statistieken over uw dataverbruik.
    • Meldingen
      Pas geluiden en beeldweergave aan voor meldingen.
    • Algemeen
      Verander naar het thema donker of stuur feedback.

Wilt u meer informatie?
    Bekende problemen met Skype Lite