Start Nieuwe Skype

Veelgestelde vragen en bekende problemen met de nieuwe Skype

Ga naar de recentste releaseopmerkingen voor mobielGa naar de recentste releaseopmerkingen voor bureaublad

• Waarom zijn de testgesprekken en voicemailbegroetingen alleen beschikbaar in het Engels?
      We zijn druk bezig met deze kwestie. Dank u voor uw geduld en blijf ons volgen voor het laatste nieuws.

• Kan ik de nieuwe Skype installeren op mijn tablet?
      Die nieuwe Skype wordt momenteel niet ondersteund op tablets.

• Waarom ontbreekt mijn tegoed wanneer ik mij aanmeld bij Skype?
      Zorg ervoor dat u bij het juiste account bent aangemeld door uw e-mail, telefoon of Skype-accountgegevens te gebruiken.

• Waarom moet ik mijn geboortedatum opgeven wanneer ik mij aanmeld bij de nieuwe Skype?
      Een Microsoft-account vereist uw geboortedatum zodat wij u de beste ervaring kunnen bieden en de onlineveiligheid van kinderen kunnen garanderen.

• Kan ik vertaaloproepen ontvangen in de nieuwe Skype?
      We hebben deze functionaliteit om vertaaloproepen te ontvangen nog niet in de app ingebouwd, maar u kunt zich aanmelden op uw account op een ondersteunde Skype-client om ze te ontvangen.

• Waarom kan mijn contactpersoon mijn bericht en oproepacties in Skype niet zien?
      Berichtmeldingen worden alleen ondersteund in de nieuwe Skype. Meer informatie.

• Kan ik mijn telefoonnummer gebruiken om een ​​account in de nieuwe Skype aan te maken?
      Als u een account maakt met uw telefoonnummer in de nieuwe Skype, is uw telefoonnummer tijdelijk voor anderen niet beschikbaar om u op Skype te vinden. Dit is een bekend probleem en zal binnenkort worden opgelost. Mensen kunnen echter nog steeds uw volledige naam gebruiken om op Skype naar u te zoeken.

Als mensen problemen hebben u te vinden, zijn hier een paar tips om te helpen:

• Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding en vervolgens op de knop Instellingen . Tik op Profiel delen en u kunt uw unieke koppeling delen met vrienden en familie.
      • Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding en vervolgens op de knop Instellingen . Uw Skype-naam bevindt zich in uw profiel. Uw vrienden en familie vinden u op Skype via uw Skype-naam.
      • Start eerst een chat met uw vrienden en familie. De chat wordt weergegeven in hun scherm Chats, en ze kunnen u van daaruit snel chatten of bellen.

• Waarom crasht de nieuwe Skype voor Android als webpagina's in Chromium worden bekeken?
      Het Chromium-component van Android System WebView is waarschijnlijk verouderd. Meer informatie.

• Waarom zijn de testgesprekken en voicemailbegroetingen alleen beschikbaar in het Engels?
      We zijn druk bezig met deze kwestie. Dank u voor uw geduld en blijf ons volgen voor het laatste nieuws.

• Kan ik vertaaloproepen ontvangen in de nieuwe Skype?
      We hebben deze functionaliteit om vertaaloproepen te ontvangen nog niet in de app ingebouwd, maar u kunt zich aanmelden op uw account op een ondersteunde Skype-client om ze te ontvangen.
    • Waarom kan mijn contactpersoon mijn bericht en oproepacties in Skype niet zien?
      Berichtmeldingen worden alleen ondersteund in de nieuwe Skype. Meer informatie.
    • Kan ik mijn telefoonnummer gebruiken om een ​​account in de nieuwe Skype aan te maken?
      Als u een account maakt met uw telefoonnummer in de nieuwe Skype, is uw telefoonnummer tijdelijk voor anderen niet beschikbaar om u op Skype te vinden. Dit is een bekend probleem en zal binnenkort worden opgelost. Mensen kunnen echter nog steeds uw volledige naam gebruiken om op Skype naar u te zoeken.

Als mensen problemen hebben u te vinden, zijn hier een paar tips om te helpen:

• Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding en vervolgens op de knop Instellingen . Tik op Profiel delen en u kunt uw unieke koppeling delen met vrienden en familie.
      • Tik in het scherm Chats op uw profielafbeelding en vervolgens op de knop Instellingen . Uw Skype-naam bevindt zich in uw profiel. Uw vrienden en familie vinden u op Skype via uw Skype-naam.
      • Start eerst een chat met uw vrienden en familie. De chat wordt weergegeven in hun scherm Chats, en ze kunnen u van daaruit snel chatten of bellen.
    • Kan ik videoberichten verzenden?
      We hebben de functionaliteit om videoberichten te verzenden nog niet in de app ingebouwd, maar u kunt zich aanmelden op uw account op een ondersteunde Skype-client om ze te verzenden.
    • Tijdens een gesprek kunnen foto's ontvangen worden maar niet worden verzonden
      We hebben de functionaliteit om foto's tijdens een oproep te verzenden nog niet in de app ingebouwd, maar u kunt zich aanmelden op uw account op een ondersteunde Skype-client om ze te verzenden.
    • Kan ik een gesprek in de wacht zetten?
      Nee, we hebben de functionaliteit om gesprekken in de wacht te zetten nog niet in de app gebouwd. Als u aan het bellen bent en een nieuwe oproep aanneemt, wordt het huidige gesprek beëindigd.
    • Inkomende oproepen kunnen niet worden samengevoegd met een huidig gesprek
      We hebben de functionaliteit om gesprekken samen te voegen nog niet in de app ingebouwd.
    • Wanneer u uw scherm deelt op Skype voor Linux, wordt de rode rand voor schermdeling niet weergegeven
      De rode rand die aangeeft of u uw scherm deelt en welk scherm u deelt, is momenteel niet zichtbaar op Skype voor Linux.
    Stuur feedback Vraag het de gemeenschap