Veelgestelde vragen en bekende problemen met Skype

Terug naar zoekresultaten
    • Geen geluid in opgenomen Skype-gesprekken.
      Als uw opgenomen Skype-gesprekken geen geluid hebben, kunt u het gesprek naar uw apparaat downloaden en werkt uw audio naar behoren.

• Problemen met meldingen die niet goed werken.
      Als u problemen ondervindt met meldingen die niet goed werken, verwijder dan de Skype-app en installeer deze opnieuw.

• Waarom crasht de laatste versie van Skype voor Android (6.0+) wanneer webpagina's in Chromium worden bekeken?
      De Chromium-component van Android System Webview is waarschijnlijk verouderd. Meer informatie
    • Waarom zijn mijn expresberichten plotseling gestopt met verzenden?
      Controleer of u een internetverbinding hebt. Als u met internet verbonden bent, start u de app opnieuw.

• Waarom zie ik geen oudere berichten in een groeps-chat waarin de chatgeschiedenis is ingeschakeld?
      We werken aan dit probleem en hopen dit snel op te lossen.

• Waar vind ik mijn Skype-id
      Ga naar Mijn profiel en schuif omlaag naar Skype.

• Skype voor Linux wordt niet meer bijgewerkt als deze eerder is geïnstalleerd met het .deb-pakket.
      Als uw Linux-installatie van Skype niet meer automatisch wordt bijgewerkt, kunt u deze opdracht uitvoeren in uw terminal of bash shell:

wget -O - https://repo.skype.com/data/SKYPE-GPG-KEY | sudo apt-key add -

Nadat u de opdracht hebt uitgevoerd, wordt Skype opnieuw bijgewerkt.

• Oproepen en Moji-opties ontbreken in op Chromium gebaseerde browsers.
      Als u niet kunt bellen of Moji's mist, controleert u de browser om ervoor te zorgen dat u zowel H264- als AAC-codecs hebt.

• U wordt voortdurend afgemeld bij Skype voor Windows-bureaublad.
      Als u dit probleem hebt, moet uw Skype-app worden bijgewerkt. Ga naar de Skype-downloadpagina om de nieuwste versie van Skype voor Windows-bureaublad te installeren.

• Geen geluid in opgenomen Skype-gesprekken.
      Als uw opgenomen Skype-gesprekken geen geluid hebben, kunt u het gesprek naar uw apparaat downloaden en werkt uw audio naar behoren.

• Skype heeft toegang nodig tot Schermopname in de Mac-systeemvoorkeuren om uw scherm te delen tijdens een gesprek in Skype op MacOS Catalina.
      Als u een Screenshare-melding ontvangt en u uw scherm niet kunt delen tijdens een Skype-gesprek, moet u Skype toegang verlenen voor Schermopnamen in de systeemvoorkeuren van macOS Catalina. Ga naar Mac-systeemvoorkeuren>Beveiliging & Privacy>Schermopname en verleen toegang tot Skype.

• Wanneer u de toetsenbordindeling probeert te wijzigen via een sneltoets in Linux, wordt in plaats daarvan het bestandsmenu van Skype geopend.
      U kunt die betreffende sneltoets wijzigen in een andere toetsencombinatie in Linux.

• Skype wordt niet als optie weergegeven wanneer u probeert camera- en microfoonmachtigingen toe te kennen in de instellingen van het Mac Mojave-besturingssysteem.
      Voer deze twee opdrachten uit om het probleem te verhelpen:

• tccutil reset Microphone com.skype.skype
      • tccutil reset Camera com.skype.skype
    • Als ik me afmeldt bij Skype voor Linux, vergeet de app mijn referenties als ik die optie niet heb geselecteerd.
      U kunt het probleem oplossen door het gnome-keyring-pakket te installeren vanuit de pakketbeheerder van uw Linux-distributie.

• Wanneer u uw scherm deelt in Skype voor Linux, wordt de rode rand van het gedeelde scherm niet weergegeven.
      De rode rand die aangeeft of u uw scherm deelt, en welk scherm u deelt, is momenteel niet zichtbaar in Skype voor Linux.

• Linux-gebruikers met Wayland-displayserver kunnen hun scherm niet delen.
      Linux-distributies met Wayland-displayserver (bijv. Ubuntu 17.10) ondersteunen het delen van het scherm niet. Om dit probleem te omzeilen, kunt u het besturingssysteem op Xorg gebruiken in plaats van Wayland.

• Geen geluid in opgenomen Skype-gesprekken.
      Als uw opgenomen Skype-gesprekken geen geluid hebben, kunt u het gesprek naar uw apparaat downloaden en werkt uw audio naar behoren.

• Problemen met het kopiëren en plakken van foto's of koppelingen in Skype voor Windows 10 (versie 14).
      Wanneer u foto's of koppelingen kopieert en plakt in Skype voor Windows 10 (versie 14), werkt dit mogelijk niet naar behoren. We werken aan dit probleem en hopen dit snel op te lossen.

• Nadat u de systeemtaal in Windows 10 (versie 14) hebt gewijzigd, wordt het aanmeldvenster van Skype mogelijk niet correct weergegeven.
      Sommige talen worden mogelijk niet correct weergegeven in het aanmeldvenster van Skype en kunnen ervoor zorgen dat u zich niet kunt aanmelden. U kunt dit probleem oplossen door de computer opnieuw op te starten en Skype opnieuw te openen.

• Probleem bij het gebruiken van een globale sneltoets in de gesplitste weergave
      Bij het gebruiken van de gesplitste weergave in Skype voor Windows 10 (versie 14), zal de globale sneltoets voor dempen niet werken.

Nieuwe functies voor mobielNieuwe functies voor desktop