Kan ik Skype-abonnementen of Skype-nummers overbrengen naar een ander Skype-account?

Nee, Skype-nummers en -abonnementen zijn gekoppeld aan het Skype-account dat is gebruikt om de oorspronkelijke aankoop te doen. Daarom is het niet mogelijk deze over te brengen van het ene Skype-account naar het andere.

Wilt u meer informatie?
Hoe kan ik mijn Skype-tegoed overbrengen van het ene Skype-account naar het andere?
Hoe kan ik Skype-tegoed cadeau geven aan mijn vrienden en familie?