Hoe kan ik foto's, video's, emoticons en Moji's delen in Skype op een mobiele telefoon of tablet?

Terug naar zoekresultaten

Android (6.0+) en iPhone

1. Tik op de contactpersoon of de chat waarnaar je een bestand wilt sturen.
    2. In het chatvenster kun je:
      • Emoticon and moji icon  Een emoticon, GIF, sticker of Moji verzenden.
      • voice message icon Een audiobericht verzenden.
      • capture icon De camera gebruiken om momenten te delen.
        Opmerking: Skype ondersteunt momenteel video's van maximaal 10 minuten.
    3. Tik op de knop Aan chat toevoegen Add to chat. Daarmee kun je:

• iPad albums icon Maximaal 10 foto's of video's tegelijk verzenden.

• Selecteer de items die je wilt verzenden en tik op Volgende Next button om door te gaan. Als je maar één foto hebt geselecteerd, kun je in het volgende scherm tekst, stickers, een tekening of een filter toevoegen voordat je de foto verzendt. Als je meerdere foto's hebt geselecteerd, tik je op de knop Bewerken Edit icon voor dezelfde opties voor elke foto.   Opmerking: Het bewerken van video's wordt niet ondersteund.
      • send file in android Een bestand verzenden (alleen voor Android).
      • Location icon Een locatie delen.
      • money icon Geld verzenden en nog veel meer.
    4. Tik op de knop Verzenden Send button om je foto's en video's in de chat te verzenden.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Tik op de contactpersoon of de chat waarnaar je een bestand wilt sturen.
    2. In het chatvenster kun je:
      • Add text Android 4.0.3 Het toetsenbord weergeven of verbergen.
      • Emoticon and moji icon  Een emoticon of een Moji verzenden.
      • iPad albums icon Een foto verzenden.
      • send file in android Een bestand delen.
      • capture icon De camera gebruiken om een foto te verzenden.
      • Location icon Een locatie delen.

Android-tablet en iPad

1. Tik op de contactpersoon of de chat waarnaar je een bestand wilt sturen.
    2. In het chatvenster kun je:
      • Emoticon and moji icon  Een emoticon, GIF, sticker of Moji verzenden.
      • voice message icon Een audiobericht verzenden.
      • capture icon De camera gebruiken om momenten te delen.
        Opmerking: Skype ondersteunt momenteel video's van maximaal 10 minuten.
      • iPad albums icon Maximaal 10 foto's of video's tegelijk verzenden.

• Selecteer de items die je wilt verzenden en tik op Volgende Next button om door te gaan. Als je maar één foto hebt geselecteerd, kun je in het volgende scherm tekst, stickers, een tekening of een filter toevoegen voordat je de foto verzendt. Als je meerdere foto's hebt geselecteerd, tik je op de knop Bewerken Edit icon voor dezelfde opties voor elke foto.   Opmerking: Het bewerken van video's wordt niet ondersteund.
      • Location iconEen locatie delen.
    3. Tik op de knop Aan chat toevoegen Add to chat. Daarmee kun je:
      • iPad albums icon Maximaal 10 foto's of video's verzenden.
      • Location icon Een locatie delen, en nog veel meer!
      • money icon Geld verzenden en nog veel meer.
    4. Tik op de knop Verzenden Send button om je foto's en video's in de chat te verzenden.