Help Skype for Windows 10

Waarom ontbreken mijn besturingselementen voor Skype-oproepen in Skype voor Windows 10?

Als besturingselementen voor oproepen verdwijnen en u kunt tijdens een oproep niet navigeren, verplaats dan uw muis, dubbeltik op uw scherm of druk op een toets op het toetsenbord om deze besturingselementen opnieuw zichtbaar te maken.

Als besturingselementen voor oproepen verdwijnen terwijl de Verteller is ingeschakeld, u niet kunt navigeren met behulp van Caps Lock + pijltjestoetsen en u een foutbericht "Geen volgend item" ontvangt, volg dan deze stappen om uw besturingselementen voor oproepen te herstellen:

1. Verplaats uw muis, dubbeltik op uw scherm of druk op een toets op het toetsenbord.
  2. Navigeer opnieuw met behulp van Caps Lock + pijltjestoetsen.