Skype Help

    Alle producten

    Hoe voeg ik contactpersonen toe in Skype voor Xbox One?

    Terug naar zoekresultaten
    1. Meld u aan bij uw Xbox One-console.
    2. Start de Skype-app.
    3. Ga naar Contactpersonen of Recente gesprekken en druk op de Y-knop op uw controller.
    4. Voer de gegevens in voor de persoon die u wilt toevoegen en selecteer deze in de zoekresultaten.
    5. U kunt een bericht voor deze persoon typen zodat deze automatisch een vriendverzoek ontvangt of u kunt Toevoegen aan contactpersonen selecteren.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.