Help Skype for Xbox One

Wat is nieuw in Skype voor Xbox One?

Bent u op zoek naar de meest recente versies van Skype voor Xbox One? Bent u benieuwd naar de nieuwe functies en verbeteringen in elke versie? Raadpleeg de onderstaande tabel voor alle details over de meest recente versies.

Versie

Belangrijkste wijzigingen

Skype voor Xbox One 11.13.2018
Uitgebracht op donderdag 13 april 2017

Welkom bij de nieuwe en verbeterde Skype-app op Xbox. Hier zijn enkele nieuwe kenmerken en functies die we hebben toegevoegd:

• Handmatige zoom
  • Bijgewerkte gebruikersinterface waarmee u gemakkelijker kunt bellen
  • Controllersnelkoppelingen
  • Verbeterd groepsvideobellen
  • Foto's, video's en bestanden verzenden met een USB-station of OneDrive
  • Chatberichten bewerken
  • Skype Mojis verzenden in chatberichten
  • Communiceren met Skype-bots
  • Sms'en van Windows 10 Mobile verzenden en ontvangen op een Xbox One
  • Feedback rechtstreeks in de app indienen

Geen ondersteuning meer voor:

• Snap-modus

Blijf ons volgen voor meer updates!