Hoe gebruik ik Skype voor Xbox One?

Terug naar zoekresultaten

Skype voor Xbox One is gemakkelijk te gebruiken voor gratis chats met vrienden en een-op-een- en groepsgesprekken met audio en video. Waar uw familie of vrienden zich ook bevinden, u kunt tot 25 personen samenbrengen op uw tv, rechtstreeks vanuit uw eigen comfortabele woonkamer. Zorg ervoor dat u Skype start telkens wanneer u uw console inschakelt zodat u geen Skype-meldingen mist.

Nee, een Xbox Live Gold-abonnement is niet vereist om Skype voor Xbox One te gebruiken. U hebt echter wel een Skype-account nodig. Als u een Skype-account hebt, kunt u zich aanmelden bij uw Xbox One met behulp van het Microsoft-account dat aan dat account is gekoppeld. Als u geen Skype-account hebt, meldt u zich aan bij uw Xbox One met het Microsoft-account dat u gebruikt voor Xbox Live. Vervolgens zullen wij een Skype-account voor u maken.

Skype werkt met de stille instellingen op Xbox One, zodat u bepaalt wanneer familie en vrienden contact met u kunnen opnemen via Skype. U kunt ook een Skype-gesprek op de achtergrond uitvoeren terwijl u games speelt of apps gebruikt en uw videogesprekken worden automatisch ontvangen als een gesprek met alleen audio zodat uw games of apps niet worden onderbroken.

Nee, de Snap-modus wordt niet ondersteund met Skype voor Xbox One.

Selecteer de xbox one controllermenuknop-menuknop. Selecteer uw avatar en selecteer Afmelden. Wanneer u Skype de volgende keer start, wordt u automatisch aangemeld.