Start Skype voor Xbox One

Hoe voer ik een gesprek in Skype voor Xbox One?

1. Ga naar Mijn games en apps.

2. Selecteer de Skype-app en meld u aan.

3. Druk op de xbox one menuknop-menuknop en selecteer Contactpersonen.

4. Selecteer de contactpersoon die u wilt bellen.

5. Druk op de X-knop op uw controller om een audio- of videogesprek te starten.

Als u Kinect hebt, wordt Skype automatisch ingesteld op videogesprekken. Als u Kinect niet hebt, kunt u nog steeds audiogesprekken voeren met uw headset.

Opmerking: Als u problemen ondervindt bij het bellen met Skype, controleert u of u Skype de toestemming hebt gegeven om uw microfoon en camera op uw Xbox One te gebruiken. U doet dit via de instellingen van Skype waar u de camera- en microfoonmachtigingen kunt wijzigen.