Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Hoe kan ik in de nieuwe Skype een IM verzenden?

1. Selecteer in het scherm Chats de persoon of groep waaraan u een IM wilt verzenden. Of tik op de knop adresboek Adresboek-pictogram en kies uw vrienden of familie daarvandaan.
    2. Typ uw bericht in het tekstveld en tik op de Verzenden Verzenden-pictogram.

Tik en houd uw bericht vast. Vanuit het menu kunt u:
    Menu Berichtopties

• Kopieer uw bericht om het in een gespreksvenster te plakken.
    • Stuur uw bericht naar een ander gesprek door.
    • Citeeruw bericht in een gespreksvenster.
    • Bewerk uw bericht en stuur het opnieuw.
    • Verwijder uw bericht uit het gesprek.

Reageer op een bericht dat u hebt ontvangen

Tik op de emoticon in de rechterbovenhoek van een bericht dat u hebt ontvangen. Er verschijnt een selectie van beschikbare reacties. Nieuwe reacties worden vaak toegevoegd en kunnen per regio verschillen. Tik op de pijlen om uit aanvullende reacties te kiezen.
    Reageren op een bericht dat u hebt ontvangen
    Als u de emoticon selecteert, wordt deze automatisch verzonden.

Een ontvangen bericht kopiëren, doorsturen en citeren

Tik en houd het bericht vast dat u hebt ontvangen. Vanuit het menu kunt u:
    Opties menu Bericht bewerken

• Kopieer het bericht dat in een conversatievenster moet worden geplakt.
    • Stuur het bericht naar een ander contact door.
    • Citeer dat bericht in een conversatievenster.
    • Voeg een bladwijzer toe aan het bericht Ongelezen vanaf hier.
    • Meld dit gesprek als spam of als een gesprek dat ongewenst materiaal bevat.
    1. In het scherm Chats tikt u in de Zoekbalk op de knop Filter.

knop Filter
    2. Vanuit het menu Chats beheren, kunt u uw chats filteren op Recent, Ongelezen of Actief.

menu Chats beheren

1. Tik in de chat op de knop Emoticon Knop Emoticons.
    2. Selecteer Emoticon of Moji, waar u door de opties kunt scrollen om er een te vinden om te versturen, of gebruik de functie Zoeken om snel een specifieke te vinden.

Tik op de knop Zoeken.
      Emoticons of Moji’s zoeken

Typ de beschrijving of naam van de emoticon of Moji van uw keuze in.

Emoticon zoeken
      Terwijl u typt, worden de opties verkleind tot overeenkomsten met uw zoekopdracht.

Zoekresultaten emoticons
    3. Nadat u de emoticon of Moji hebt geselecteerd, tikt u op Verzenden.