Start Nieuwe Skype

Hoe kan ik in de nieuwe Skype een IM verzenden?

1. Selecteer in het scherm Chats de persoon of groep waaraan u een IM wilt verzenden. Of tik op de knop adresboek Adresboek-pictogram en kies uw vrienden of familie daarvandaan.
    2. Typ uw bericht in het tekstveld en tik op de Verzenden Verzenden-pictogram.

Tik en houd uw bericht vast. Vanuit het menu kunt u:
    Menu Chatopties

• Kopieer uw bericht om het in een gespreksvenster te plakken.
    • Stuur uw bericht naar een ander gesprek door.
    • Citeeruw bericht in een gespreksvenster.
    • Bewerk uw bericht en stuur het opnieuw.
    • Verwijder uw bericht uit het gesprek.

Reageer op een bericht dat u heeft ontvangen

Tik op het smiley-gezicht in de rechterbovenhoek van een bericht dat u heeft ontvangen. Er verschijnt een selectie van beschikbare reacties. Nieuwe reacties worden vaak toegevoegd en kunnen per regio verschillen. Tik en houdt een van de emoticons vast om uit aanvullende reacties te kiezen.
    IM-reactieplukker
    Als u de emoticon selecteert, wordt deze automatisch verzonden.

Een ontvangen bericht Kopiëren, Doorsturen en Citeren

Tik en houdt het bericht vast dat u heeft ontvangen. Vanuit het menu kunt u:
    IM-opties

• Kopieer het bericht dat in een conversatievenster moet worden geplakt.
    • Stuur het bericht naar een ander contact door.
    • Citeer dat bericht in een conversatievenster.
    • Bookmark het bericht Van hieruit niet te zien.
    • Meld dit gesprek als spam of als een gesprek dat ongewenst materiaal bevat.
    1. In het scherm Chats tikt u in de Zoekbalk op de knop Filter.

knop Filter
    2. Vanuit het menu Chats beheren, kunt u uw chats filteren op Recent, Ongelezen of Actief.

menu Chats beheren

1. Tik in de chat op de knop Emoticons Knop Emoticons of Moji's Knop Moji's.
    2. U kunt door de opties scrollen om er eentje te vinden of de functie Zoeken gebruiken om snel een specifieke te vinden.

Tik op de knop Zoeken.
      Knop zoeken in Emoticons

Typ de beschrijving of naam van de emoticon of Moji van uw keuze in.

Emoticon zoeken
      Terwijl u typt, worden de opties verkleint tot overeenkomsten met uw zoekopdracht.

Zoekresultaten emoticons
    3. Nadat u de emoticon of Moji hebt geselecteerd, tikt u op Verzenden.