Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Hoe maak ik een groepschat in de nieuwe Skype?

1. Tik op de knop Meer Plus menu-pictogram-menu en selecteer Nieuwe groep in de lijst.

Een nieuwe groep maken
    2. Voer een naam in voor uw groep, die is vereist om door te kunnen gaan.
      Nieuwe groepsnaam, enz
    3. Tik op de Afbeelding Afbeelding-pictogram -knop om een nieuwe foto voor uw groep te uploaden of te maken, als u er een wilt toevoegen. Zodra u tevreden bent met de afbeelding die u heeft geselecteerd, tik op het vinkje.
    4. Tik op de Bewerken Bewerking-pictogram-knop om een ​​kleur voor uw groepschat te kiezen, indien u er een wilt kiezen en tik dan op de rechterpijl om uw kleurselectie te bevestigen.
    5. Tik op de rechterpijl om te beginnen met contacten toe te voegen. Tik op Zoeken en typ dan de naam van het contact dat u wilt toevoegen. U kunt ook contacten selecteren uit uw aanbevolen lijst.
    6. Blijf doorzoeken en voeg zoveel contacten aan uw groep toe als u wilt.
    7. Tik op Gereed om uw groep te maken en begin met chatten.