Start De nieuwe Skype voor Android en iPhone

Wat zijn Add-ins en hoe gebruik ik ze in de nieuwe Skype?

Add-ins helpen u gemakkelijk op internet te zoeken, inhoud te delen en dingen te doen tijdens gesprekken, zonder van app te verwisselen - ze zijn altijd maar één klik verwijderd.

Nieuwe Add-ins worden regelmatig toegevoegd, en kunnen per regio verschillen, dus controleer vaak.

1. Tik in een chat op de knop Aan chat toevoegen Knop Aan chat toevoegen.
    2. Zoek een Add-in om meer te ontdekken.
    3. Druk op Verzenden naar uw contactpersoon in de voettekst of op de pagina om een ​​kaart of URL naar de chat te sturen.