Start Nieuwe Skype

Wat zijn Add-ins en hoe gebruik ik ze in de nieuwe Skype?

Add-ins helpen u gemakkelijk op internet te zoeken, inhoud te delen en dingen te doen in gesprekken, zonder van app te verwisselen - ze zijn altijd maar een veeg verwijderd.

Nieuwe Add-ins worden regelmatig toegevoegd, en kunnen per regio verschillen, dus controleer vaak.

1. In een chat, tik op het scherm Zoeken, of veeg naar rechts.
    2. Zoek een Add-in en tik erop.
      • Tik op Zoeken op het web om een ​​antwoord of website te zoeken.
      • Tik op Restaurants, Films, of Afbeeldingen voor gefilterd zoeken (ondersteund in specifieke regio's).
      • Tik op een Add-in, zoals YouTube, GIPHY, of Poll om meer te verkennen.
    3. Blader door de Add-in en tik vervolgens op Verzenden naar een chat in de footer of op de pagina om een ​​kaart of URL naar de chat te sturen.