Skype Help

    Alle producten

    Wat zijn Add-ins en hoe gebruik ik ze in Skype?

    Terug naar zoekresultaten

    Add-ins helpen u gemakkelijk op internet te zoeken, inhoud te delen en dingen gedaan te krijgen tijdens gesprekken, zonder van app te verwisselen. Ze zijn altijd maar één klik verwijderd.
     

    1. Tik in een chatgesprek op de plus plus button-knop
    2. Selecteer de invoegtoepassing die u wilt gebruiken en voltooi alle vereiste informatie.
    3. Tik op Verzenden om de informatie naar uw chat te verzenden.

    Geen alarmnummers met Skype
    Skype is geen vervanging voor je telefoon en kan niet worden gebruikt voor het bellen van alarmnummers.